Inca putin

Hello lovers!

Sunt tot in Constanta, unde este frumos si soare. Nenica, dar sunt pescarusi aici cate ciori in tot Ardealul 🙂 . Nu pot sa zic ca imi plac fiindca toate pasarile imi amintesc de faimosul film al lui Hitchcock. O sa fiu nevoita in curand sa ma intorc acasa si sa las marea in urma, sa revin la pasarile mele banale.

Ma consider o persoana norocoasa si apreciez tot ce este bun in jurul meu. Ma bucur de oameni, culori, sunete, gusturi si mirosuri. Imi amintesc acum de prieteni si de familie. Imi dau seama ca nu am mai jucat de foarte mult timp Activity cu parintii mei si ca nu am mai pierdut o noapte stand in povesti cu sora mea.

Astept sa vina vara, sa port rochii vaporoase si lungi, sa bat strazile Clujului pe inserat si sa ma opresc la o terasa in centrul vechi. Serile de vara nu se compara cu nimic altceva. Timpul parca se scurge mai greu chiar daca soarele rasare mai repede.

In weekend pot sa ma rasfat cu vata de zahar, inghetata de lamaie sau fistic si pot sa corup un prieten sa jucam badminton in Parcul Central.  Parca nu mai am rabdare si ma simt ca un copil mic care este neastamparat. Lasa Theo ca vine luna Martie si in loc de domnul care sta la colt si vinde castane coapte o sa apara doamna cu ghiocei.

Inca putin…

20100920185306_cluj-napoca-3

14 gânduri despre „Inca putin

      • Ce-ți recomand ? acum, în extrasezon, în Constanța ? Să îți scurtezi șederea. Din păcate în afara mării acest oraș nu oferă absolut nimic. Dacă aș fi fost la serviciu te invitam la o plimbare spre capătul digului de larg. Dar sunt în concediu.

  1. Sarut mana de vizita, sa stii. Multumesc. Sper sa fi gasit ceva interesant pe acolo, pe la mine pe „acasa”. Sunt multe si destul de diferite. Tre’ sa vorbim intr-o zi. Si nu musai despre calarirea calului lui Matei Corvin de langa catedrala din Cluj (real). Eram 3…eu, Matei Corvin (amandoi pe cal) si un politist care era de la infanterie, nu de la cavalerie, ca noi.. Si bineinteles o amenda. M-am dat jos greu de pe cal, Presupun ca i-am spus sa se dea din calea mea, ca eram in galop.

  2. Nice reading about you

    Thanks for visiting my blog. Be in touch. Browse through the category sections, I feel you may find something of your interest.

    Happy New Year !!!!!!! and best wishes for you in 2014 🙂

  3. Am trecut să las şi eu un mărţişor, chiar de e unul virtual şi deci nu are cum să fie la fel de reuşit cum este, spre exemplu, fie şi doar un singur ghiocel palpabil şi real. Îţi doresc să ai o primăvară frumoasă, cu zile calde, liniştite şi senine, cu flori în suflet, bucurie, spor în toate, sănătate şi lumină în privire. La mulţi ani ! de 1 Martie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s