Lucruri mici si oameni mari

Hello lovers!

Pun pariu ca ati trecut, cel putin printr-o situatie, in care o persoana a reusit sa va impresioneze in doar cateva minute. Au fost de asemenea si situatii in care lucruri banale au reusit sa va strice intreaga zi sau chiar saptamana.

Ok,e usor ambiguu pana acum, deci trebuie sa elaboram putin. Nu am facut nici un sondaj de opinie de aceasta data, prin urmare o sa vorbesc doar din proprie experienta.

Au fost momente in care am cunoscut o persoana care mi-a placut din start. Am considerat ca este pe aceeasi lungime de unda cu mine, ca este amuzanta, interesanta sau chiar captivanta. Gaseam fiecare cuvant rostit de ea, un adevarat margaritar. Realizam ca gandim similar dar invatam si lucruri noi. Este un adevarat deliciu sa petrec timp cu o astfel de persoana… si dupa un timp ma uit la ceas. Imi dau seama ca in loc de 2 ore (cat credeam eu) au trecut de fapt 5 sau 6. True story 🙂 Fericiti cei care intalnesc astfel de momente si oameni care isi lasa o amprenta puternica asupra lor!

Insa, exista niste lucruri stupide, de genul „buturuga mica rastoarna carul mare” si care reusesc sa ma deraieze de la traiectoria initiala. Daca am o situatie neplacuta la servici, pe bune lovers, imi strica toata ziua. As vrea pur si simplu sa pun stop, sa derulez „banda vietii” inainte si sa ii dau play a doua zi.  Dupa ce ma cert cu un prieten am o fata „lunga” timp de cateva zile bune si greu reusesc sa imi revin, sa ma adun si sa incerc sa rezolv problema. Apoi, mai sunt lucrurile cele foarte mici pentru care unii ma numesc maniaca. Daca imi uit acasa un obiect din aceasta lista ma simt de-a dreptul dezbracata si expusa tuturor: telefonul, cerceii sau banii. AAAAA, era sa uit complet de rimel.  S-a intamplat de cateva ori sa ma machiez, dar pentru ca eram in graba, uitam sa ma dau cu rimel. Nu ma simteam in largul meu si tot ce imi doream era sa ajung acasa cat mai repede cu putinta. Bineinteles ca nu observa aproape nimeni, dar amintiti-va ca eu eram „dezbracata”.

Va doresc o seara perfecta, sau cel putin minunata!

Peace my lovers!

 

happy_love_by_carredia91-d3706ua

Anunțuri

2 gânduri despre „Lucruri mici si oameni mari

  1. I grew up in a farming and ranching community so rarely did I see women with mascara or any other type of makeup on. Such stuff would turn into a mess while outside working the farm or ranch. Thus I am used to seeing women „naked” all the time and I feel a little weird when I go into these rich neighborhoods where all the women do is sit around their expensive homes all day, all dressed up in beautiful clothes, makeup, etc. It just seems weird to sit around all day and do nothing.

    • I agree with you. However, it depends on how each person is used to take care of herself. When I go camping for example, I don’t feel „naked” without mascara because it will be absurd. But when I go at work or I go out it’s like Superman without his unitard. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s