Pentru mine, cel mai bun film din 2013

Hello lovers!

De obicei, la categoria „Filme de vazut”, strang un calup, tocmai pentru ca voi sa aveti de unde alege. Ei bine, de aceasta data am sa inchin un articol intreg unei capodopere, care si acum, imi da palpitatii.

Credeti-ma ca nu exagerez cu nimic cand va marturisesc ca acest film o sa va provoace nenumaroase senzatii, si ca este de departe, extraordinar.

Ma refer la Captain Phillips, cu Tom Hanks in rolul principal. Nu o sa va povestesc despre ce este vorba si nici nu va sugerez sa va uitati la trailer. Lasati ca totul sa vina natural si sa fie o surpriza absoluta. Personajul lui Hanks este genial – un barbat puternic, devotat, inteligent si cu multa experienta. Hanks a fost impecabil, iar ultimele 20 de minute din film au fost de un suspans foarte greu de descris in cuvinte. Scenariul si povestea in sine sunt inedite si curate. Distributia a fost formidabila iar regia sublima.

De foarte mult timp nu am mai vazut un film care sa ma tina cu sufletul la gura de la primul minut si pana la ultimul. Nu exista pauze in suspans sau momente plictisitoare. Toata povestea se leaga formidabil.

Un film, care pana acum, a obtinut nota 8.1 pe IMDB.com si care sper si cred, ca are sanse de mai mult.  Il recomand din toata inima si chiar va rog sa imi spuneti, in cazul in care o sa il vedeti, ce impresie o sa va lase.

 

captianphillips

Anunțuri

4 gânduri despre „Pentru mine, cel mai bun film din 2013

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s