Hush Hush! It’s just Lush!

Hello lovers!

Lush este un brand puternic si cunoscut in foarte multe tari. Din pacate, in Romania, exista magazine doar in Bucuresti. Pana acum cativa ani, erau magazine si in Constanta si Cluj, dar acestea au fost inchise.

Este totusi posibilitatea de a comanda online sau telefonic produsele dorite, sau mai bine zis ravnite. Acesta este linkul de unde puteti sa accesati un catalog online cu toate cosmeticele organice.

Produsele naturale pe care le-am incercat si carora o sa le raman mereu fidela sunt sapunul „Honey, I washed the kids”, gelul pentru dus „Olive branch” si samponul solid „Seanick”. Samponul este magnific. Pentru un par mediu spre lung acesta rezista intre 3 si 6 saptamani, mirosul desi discret persista pana la urmatoarea spalare si este extrem de practic atunci cand calatoresti, deoarece poate fi pastrat intr-o cutiuta foarte usoara. Sapunul miroase delicios a miere iar dus gelul este hranitor si parfumat.

Printre cele mai recent achizitionate cosmetice se afla un balsam pentru corp, „Ro’s Argan” pe care eu il consider senzational. Se foloseste exact ca un balsam de par 🙂 , dupa ce te speli pe corp, il aplici pe pielea umeda, masezi si apoi clatesti. Nu degeaba se zice ca produsele Lush provoaca dependenta.

Preturile lor sunt putin mai piperate fata de niste produse obisnuite ce le poti achizitiona din alte magazine, insa este de mentionat faptul ca toate recipientele sunt din materiale reciclate si reciclabie, folosesc doar ingrediente naturale si nu efectueaza teste pe animale.

Merita sincer sa le incercati.

LUSH-Beauty-Ros-Argan-Body-Conditioner-1024x689 204-Honey-i-washed-the-kids Seanick

2 gânduri despre „Hush Hush! It’s just Lush!

  1. Pingback: Cu drag, pentru voi toate ! | Gară pentru doi

  2. La Mulți Ani !, doar zile fericite și pline de iubire îți dorim, alături de cele mai calde și sincere urări de sănătate și împliniri în viața profesională și socială !
    Acesta este un mesaj „clasic” pe care nu numai bunul simț ci și aprecierea pe care o simțim în ceea ce te privește, transformă „corvoada” și „rutina” trecerii prin astfel de aniversări într-o plăcere reală și sinceră.
    Dar dacă, din motive independente de voința ta și-a noastră, urările noastre nu te vor găsi în cea mai bună dispoziție sau stare sufletească, dacă feluritele și de multe ori nemeritatele amprente ale vieții nu te-au atins în ultimele zile într-un mod tocmai fericit, te rugăm să crezi, și să speri că TREBUIE să existe o lege a compensației, o lege care va face să vină și o zi începând cu care, toate anotimpurile să îți devină calde primăveri, învăluite în parfum de flori de câmp și începând cu care toate zilele să îți devină fericite și pline de iubire zile de „8 Martie”.
    Cu drag, Diana și Dan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s